Återbesök på träningsläger del 2

Idag har jag investerat i ett träningsband. Det ska användas för återställande av en mycket ohjälpsam axel som valt detta olämpliga tillfälle att bli inflammerad. Har haft problem med den i några veckor innan jag kom hit. Den uppskattar inte träningspassen här. 

Sjukgymnast har bekräftat min diagnos, och eftersom jag fortfarande inte får äta inflammationsdämpande medicin, är enda lösningen att försöka träna bort den. Har fått ett program som alltså innefattar övningar med ovan nämnda gummiband samt att stå och pendla med armen i 5 min. Det senaste finner jag fruktansvärt tråkigt.

Det blir ändå att prioritera axelträning nu, för ska jag kunna förflytta mig efter höftoperationen behöver jag ha armar i funktion. Den vänstra är redan i olag sedan armbrottet, jag förstår verkligen inte varför högerarmen behövde strejka nu.

Vi har även provat på yoga idag. Sorselevarianten gick bra att utföra sittande. På eftermiddagen fick alla som ville åka skidor. Ville, ville jag, insåg dock mina begränsningar och gick på gåband och gjorde styrkeövningar istället. Sparkturer utomhus, som var ett alternativ, gör jag hemma så jag passade på att utnyttja träningslokalen. När man kan ställa in program och se puls mm, tycker jag det är roligt att gå på ett sådant. Att jag inte lyckades att få igång det utan hjälp behöver jag inte säga till någon. Praktiska saker är som alltid rena grekiskan för mig. 

Nu har jag druckit en kopp kanelte och ska lägga mig och göra avslappning innan kvällsfikat. I morgon slutar vi efter lunch och då blir jag hämtad av sambon. Skönt att jag hinner träffa invasionen lite innan första familjen far i morgon kväll. Ska så klart bli skönt att träffa sambo och hund också. 

vsterbottenskullan.blogg.se

Börjar med att skriva om lite tankar och händelser som dyker upp i min hjärna och som jag vill dela med mig av. .

RSS 2.0